Matka maalle

Lähde maalle! Leppoisaa lande-elämää eläimien kera

Nainen valkoisten lampaiden ja yhden mustan lampaan ympäröimänä laitumella.

Matka maalle

Lähde maalle! Leppoisaa lande-elämää eläimien kera

Karista kaupungin tomut harteiltasi ja suuntaa maalle – siellä lomapäivät täyttyvät sikakivasta tekemisestä, ja pian sinullakin on lehmänhermot. Kotieläinpihoja, maatiloja ja farmeja löytyy maaseudulta etelästä pohjoiseen, tässä söpöimmät:

Matkailutila Naaranlahti Punkaharjulla: Sinä, suomenhevonen ja Puruvesi. Yhteinen uimareissuhan siitä syntyy, sillä hevosen uittaminen on Naaranlahden erikoisuus. 

Hanhenlento Iisalmessa: Vietä päivä tai pari porojen, laamojen, aasien ja muiden söpöläisten seurassa. Venytä eläinkävelyitä ja hoitohetkiä yöpymällä tilan pesämäisessä majassa tai mökissä.

Purola Farm Saarijärvellä: Heppafanien hymy on herkässä issikkaratsastusretkillä, lisäksi eläinten hoitoa, joogaa ja landen lempeitä kesälajeja pyöräilystä metsäkävelyyn.

Koivuniemen Herran Farmi Merikarvialla: Ennen niin tavallista, nykyään harvinaislaatuista puuhastelua maatilan pihapiirissä. Kokeile lypsämistä, kerää munia kanalasta ja tutustu erikoisempiin eläinystäviin.

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo Luumäellä: Kokeile farmarin elämää ja maistele maittavaa lähiruokaa. Onko ihanampaa kuin rapsuttaa ja ruokkia maatilan pörröisiä asukkeja? 

Taattisten Tila Naantalissa: Karvaisista kesäkavereista ei ole pulaa, kun vierailet vuohipukki Killen ja kumppaneiden kotipihassa. Kurkkaa myös kesän taidenäyttelyt.

Lisää kesäpuuhaa karvoilla tai ilman löydät Matkamaalle.fi-palvelusta!