Matka maalle

Mökki tekee loman – löydä mukavaa majoitusta maalta

Pieni punainen mökki niemennokassa tyynenä kesäpäivänä.

Matka maalle

Mökki tekee loman – löydä mukavaa majoitusta maalta

Loma, mutta jotain puuttuu? Mökki, tietysti! Tässä kohtaa matkamaalle.fi rientää apuun: maaseudulta löytyy jokaiseen makuun sopivaa majoitusta mökeistä kartanoihin. Jos sinustakin landella kesä asettuu oikeisiin uomiinsa, jatka lukemista!

Härkäniemen Tuvat Mikkelissä vie mökkeilyn ytimeen Saimaan kauniissa maisemissa. Nauti mökkeilystä omassa rauhassa, mutta vain 10 minuutin päässä Mikkelin torilta.

LomaLeivo Jyväskylässä on aktiivisemman porukan unelmapaikka. Herää kodikkaasta mökistä, retkeile Leivonmäen kansallispuistossa. Pääset myös syöttämään ja silittämään tilan lampaita! 

Countryhomes Silmälän Lomamökit tarjoaa Tammelassa majoitusta mummolaidyllistä hirsimökkeihin. Mökkeilyn ohella ehdit myös seikkailla kansallispuistoissa – niitä on lähistöllä kaksi.

Villa Kauppilassa heräät kartanon seinien suojasta Iijoen rannassa, ihanassa maalaispihapiirissä. Hotellitasoisten huoneiden lisäksi majoitusta myös joenrantamökissä tai vanhassa hirsiaitassa.

Patapirtti hemmottelee persoonallisesti sisustetuilla ja juuri sopivasti mummolafiilikseen vievillä huoneilla. Maaseutuhotelli tunnetaan myös huippupalvelusta, hyvästä ruuasta ja paraatipaikasta Himosvuoren juurella.

Maatilamatkailu Kumpunen kannattaa pitää mielessä, jos haaveilet mökkimajoituksesta, yöstä aitassa tai haluat herätä tunnelmallisesta maatilan päärakennuksesta keskisuomalaisissa maisemissa.