Saarijärvi

Puuhapuisto Veijarissa temmelletään ulkoilmassa ja tutustutaan eläimiin

Lapsi ja kani nenät vastakkain.

Saarijärvi

Puuhapuisto Veijarissa temmelletään ulkoilmassa ja tutustutaan eläimiin

Kartta

Teidänkin perhe on saattanut hurauttaa uuden lomalempparin ohi Keski-Suomen paikkeilla? Laittakaa siis ensi kerralla vilkku päälle Saarijärvellä, kun tien varressa lukee Puuhapuisto Veijari. Tämä luonnonläheinen puuhapuisto on perheyritys, jossa ymmärretään mitä lapset lomareissulta toivovat. 

Kokeiletteko ensin Veijarin vauhdikkaita aktiviteetteja maalla vai vedessä? Tai ehkä joku porukasta kiitää jo kohti kiipeilyä, polkuautoja tai poniratsastusta.

Ponien lisäksi puuhapuistossa saa tutustua yli 150 eläinystävään. Nouseeko muksujen suosikiksi linnut, kalat, matelijat, pörröiset kanit vai kenties kotieläinporukan alpakat tai aasit? Se ainakin on varmaa, että näitä jää ikävä. Siksi on hyvä juttu, että samalla pääsylipulla pääsee seuraavana päivänä veloituksetta sisään.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä puuhapuiston palvelut: ravintola, kahvila, lähituottajien tuotteita, kota ja piknikalueet omien eväiden syöntiin, yöpyminen Tentsile-teltoissa ja lisäksi eläinkerhoja, alpakkaelämyksiä sekä syntymäpäiväjuhlia.