Lahden seutu

Salpausselkä Pro Fishing: koukuttavat kalastus- ja veneretket Vesijärvelle ja Päijänteelle

Lahden seutu

Salpausselkä Pro Fishing: koukuttavat kalastus- ja veneretket Vesijärvelle ja Päijänteelle

Kartta

Mitä jos laittaisit kesällä uutta matoa koukkuun ammattikalastajien opastuksella? Salpausselkä Pro Fishing vie parhaille apajille Lahden seudun upeaan järviluontoon, jonne on esimerkiksi pääkaupunkiseudulta vain noin tunnin matka.   

Oletpa ensikertalainen tai kokenut kalastaja, näillä kalaretkillä saat varmasti uusia kokemuksia. Ammattitutkinnon suorittaneilla kalastusoppailla on pitkä veneilykokemus ja he opettavat tarvittaessa kädestä pitäen sesongin mukaisen kalastuksen. Apuna on nykyaikaista huippuelektroniikkaa, ja muutenkin kalastusvälineitä on moneen lajiin. Kalastusretkiä tarjoavat Jounin Kalakeikka, Salpausselän Kalaretket sekä Kalastus ja Majoitus Rysä

On myös ok unohtaa kalastustouhut ja keskittyä kauniiseen järviluontoon. Kiertely vesillä sekä nokipannukahvit ja ruokailu saaressa kiilaavat saman tien parhaiden kesämuistojen kärkeen. Ja mikä parasta, myös majoitus järjestyy, jos haluat viipyä alueella pidempään!

Majoitusta kätevästi vesistöjen äärellä tarjoavat yhteistyöyritykset Ilola Inn ja Virtaan Kartano Sysmässä, Iso-Naappila Asikkalassa ja Yli-Kaitala Resort Iitissä.