Vuokatti

Breikin tarpeessa? Vietä loma Vuokatissa!

Vuokatti

Breikin tarpeessa? Vietä loma Vuokatissa!

Kartta

Break Sokos Hotel Vuokatti sijaitsee Suomen suosituimmassa ympärivuotisessa matkailukeskuksessa, joka virittää aistit ja virkistää mielen. 

Kainuun kiehtova luonto yhdessä alueen monipuolisten aktiviteettien kanssa tarjoaa koettavaa pidemmällekin vierailulle. Luonnonystävä löytää lähietäisyydeltä sinisenä kimmeltävät järvet, jylhät metsämaisemat sekä vaarojen laelta avautuvat näkymät. Myös uimarannat, kylpylä, golf-kenttä ja SuperPark tarjoilevat tekemistä ja taattua lomatunnelmaa perheille, liikkujille sekä elämyksiä kaipaaville!

Kun on aika vetäytyä lepäämään, on Break Sokos Hotel Vuokatista valittavana tasokkaita hotellihuoneita sekä viihtyisiä loma-asuntoja Särkisenjärven rannalla. Vieraiden viihtymisen varmistavat ravintolat, kuntosali sekä asiakassaunat. Vastaanotosta on vuokrattavissa myös polkupyöriä ja potkulautoja.  

P. S. Tsekkaa myös Original Sokos Hotel Valjus, joka sijaitsee Kajaanin sydämessä ja tarjoilee mutkatonta kainuulaista vieraanvaraisuutta ja sydämellä tekemisen taitoa.