Koko Suomi, maaseutu

Haasta itsesi ja kaverisi! Kesän hauskimmat aktiviteetit

Koko Suomi, maaseutu

Haasta itsesi ja kaverisi! Kesän hauskimmat aktiviteetit

Maaseudun rauhasta löytyy yllättäviäkin elämyksiä! Monipuoliset aktiviteetit tarjoavat haastetta ja hauskuutta kaiken ikäisille.

Farm Escape -pakopelit löytyvät Torniosta ja Forssasta. Tässä maatilapakopelissä pelaajat lukitaan talliin, josta heillä on tunti aikaa selvittää tiensä ulos. Yksin tehtäviä ei tarvitse ratkoa, sillä seurana on muun muassa pupuja, ankkoja ja kanoja!

Leppävirran Niemilomilta löytyy useampikin pakopeli pähkäiltäväksi! Lapsetkin pääsevät selvittämään, miksi tilan tontut ovat ryhtyneet lakkoon. 

Vauhtifarmi tarjoaa viihdykettä koko perheelle. Hikoile hauskan kuplafutiksen parissa tai haasta ystäväsi värikuulasotaan! Hurjapäät pääsevät myös varjoliitämään ja liukumaan vaijerin varassa alas korkealta kalliolta.

Tee lomamatka menneisyyteen! Los Coyotes Ranchilla uppoudut villin lännen tunnelmaan ja opit lassoamaan, ampumaan intiaanijousella ja satuloimaan hevosen. Astu talvisodan aikaan Pitojen Helmen pakopelissä, jonka hyytävä tarina perustuu tositapahtumiin. Uskallatko selvittää, mitä talon rengille tapahtui ja miksi?

Hevoshulluille ja ratsaille haikaileville tekemistä tarjoilevat muun muassa Kylämäen hevostila Marttilassa ja Purola Farm Saarijärvellä. Hopoti hop ja menoksi!