Punkaharju

Mökkiloma Punkaharjulla – kulttuuria, kalaretkiä ja kotieläimiä

Punkaharju

Mökkiloma Punkaharjulla – kulttuuria, kalaretkiä ja kotieläimiä

Kartta

Mökkiloma Punkaharjun maisemissa on luonnonluksusta! Paikallisia matkailuyrittäjiä yhdistää pitkä historia, lämminhenkinen palvelu sekä sijainti saimaannorpan kotivesillä.

Matkailutila Naaranlahden mökit ja huoneistot sijaitsevat kristallinkirkkaan Puruveden rannalla. Lomailevat lapset saavat seurata kotieläinten elämää, kun taas aikuisille viihdykettä tarjoavat vuokrattavat kanootit, sup-laudat ja polkupyörät. Rannasta löytyy myös moottori- ja soutuveneitä kalaretkille – onhan Puruvesi todellinen kalastajan paratiisi!

Tynkkylän Lomaniemen rannalta avautuu Pihlajaveden saaristo, missä myös saimaannorppa pulahtelee! Mökeissä majoittuville ja vierasvenelaituriin lipuville purtavaa tarjoavat kesäkaudella päivittäin auki oleva maisemakahvio sekä sunnuntain perinteinen pitopöytä. Lähietäisyydeltä löydät luontopolut, veikeät kotieläimet sekä kotiseutumuseon.

Matkailukeskus Harjunportti sijaitsee aivan Punkaharjun sydämessä. Juna pysähtyy ravintolan edessä ja kävelymatkan päästä löytyvät niin uudistunut Metsämuseo Lusto, Taidekartano Johanna Oras kuin Punkaharjun Kesämaakin. Lomamukavuudesta huolen pitävät monipuoliset ravintolapalvelut, vuokrattavat harrastusvälineet ja rauhalliset mökit Pihlajaveden rannalla. Laiturista pääset laivalla suoraan Savonlinnaan tai maisemaristeilylle.