Keski-Suomi

Lasten eläimellinen kesä Keski-Suomessa Saulin, Sylvin ja muiden karvakamujen kanssa

Keski-Suomi

Lasten eläimellinen kesä Keski-Suomessa Saulin, Sylvin ja muiden karvakamujen kanssa

Kartta

Uskallatko pussata hirveä? Jos olette muksujen kanssa koskaan miettineet tätä, lähtekää Keski-Suomen kierrokselle! Jyväskylän ympäriltä löytyy hirveän kivoja kotieläinpihoja, kesäkahviloita ja eläinten koteja, joissa saa tavata ja paijata karvaisia kavereita.

Tarhalehdon tila, Laukaa: Yli 100-vuotias pihapiiri täynnä sympaattisia eläimiä, joita saa ruokkia ja rapsutella. Etenkin tilan villapossu ihastuttaa!

Puuhapuisto Veijari, Saarijärvi: Ainakin 150 eläinystävää, kuten alpakoita, kaneja, vuohia, possuja ja minihevosia. Lisäksi jännittäviä tarinoita eläimistä ja mahdollisuus osallistua hoitoon.

Hirvikartano, Himo–Jämsä: Herkkuja ja huomiota rakastavat hirvet Sauli, Risto ja Sylvi ottavat taputuksia vastaan – omilla ehdoillaan, tietysti. Joskus myös pusuja tarjolla! 

Marjoniementila, Uurainen: Perisuomalainen maalaismaisema ja pappilan pihapiiri on täydellinen paikka rentoutua. Törmäätte täällä ainakin islanninhevosiin sekä lampaisiin. Yöpyminen hoituu viihtyisässä vierashuoneessa. 

Piispalan Pieneläinkoti Pihka, Kannonkoski: Vuohineidit Nätkelmä ja Niiskuneiti sekä paikan pomo Smilla ovat erityisen hauskaa seuraa. Kuten myös sylissä viihtyvät silkkikanat.

Kinkamon Pirtti, Keuruu: Saako porosta ystävän? Se selviää silittämällä ja tarjoamalla jäkälää jälkkäriksi. Majoittujat tutustuvat poroihin ilmaiseksi, muut pientä korvausta vastaan.