Pieksämäki

Pieksämäki yllättää retkeilijän ja autoharrastajan

Pieksämäki

Pieksämäki yllättää retkeilijän ja autoharrastajan

Kartta

Kun etsit uusia polkuja ja ripausta pohjoisen fiilistä, pakkaa rinkka ja lähde Pieksämäen Vedenjakaja Reitistölle. Alue on useiden vesistöjen kohtaamispaikka, joten reiteillä vesi kulkee retkikaverina. Reitit polveilevat harjumaisemien, hiekkakankaiden ja hienon suoluonnon äärellä. Juuri sellaisten, joissa kelpaa pyöräillä, juosta, retkeillä ja meloa. Hyvin merkittyjä reittejä on yhteensä 79 kilometriä, joten teltta messiin! Reitille on vain kaksi kilometriä matkaa Pieksämäen juna-asemalta.

Lintujen laulu vaihtuu halutessasi moottoreiden murinaan, kun otat suunnaksi Big Wheels -harrasteajoneuvotapahtuman. Yli 1 500 ajoneuvoa kuplavolkkareista jättikokoisiin jenkkirekkoihin kokoontuu 20.7. Pieksämäen keskustaan – näitä et voi olla huomaamatta! Lisäksi vauhdikasta oheisohjelmaa.

Varaathan myös aikaa Kulttuurikeskus Poleenille. Pieksämäen maamerkkinä toimiva, valmistuessaan Vuoden Betonirakennukseksi valittu Poleeni pitää sisällään tapahtumia, näyttelyitä ja teatterin. Poleeni toimii myös Pieksämäki 450-juhlavuoden pääpaikkana.