Turku

Turun Kauppatori tarjoaa tuoreimmat maut ja keskieurooppalaisen tunnelman

Turku

Turun Kauppatori tarjoaa tuoreimmat maut ja keskieurooppalaisen tunnelman

Kartta

Suomen suosituin kohtaamispaikka löytyy uudistuneelta Turun Kauppatorilta. Etsi silmiisi vanhaa kaasulamppua mukaileva lyhtypylväs ja antaudu keskieurooppalaisen toritunnelman imulle!

Turun Kauppatori elää ja hengittää paikallisuutta; täältä ostettiin lähituotteet jo aikaa ennen kuin niistä tuli trendi. Reilu parikymmentä vakituista alkutuottajaa sekä ympärivuotiset torikauppiaat takaavat, että lähdet kotiin kori pullistellen tuoreita hedelmiä, vihanneksia, kalaa ja leivonnaisia. 

Kauppatorin mittava uudistus loi kaupunkilaisten iloksi kolme kaunista paviljonkia, joiden sisällä toimii laadukkaita ravintoloita ja vaihtuvia pop up -liikkeitä. Näiden lisäksi torin kahvilat, jäätelökioskit ja aurinkoiset terassit houkuttelevat pysähtymään hetkeksi. Lasten suosikkistoppi löytyy puolestaan tapahtuma-alueen suihkulähteestä. Myös pelialueesta voi kesän ajan nauttia veloituksetta, ja tulla ystävien kanssa viettämään aikaa!

Kauppatori palvelee ma–la, kesäsunnuntaisin torilla on kirppis. Ravintolat ja kahvilat palvelevat joka päivä. Kauppatori on myös konserttien ja markkinatapahtumien koti, joten pidä silmällä myös näitä!