Suomi vie seikkailuun ja taksi tuo huolettoman varmasti perille

Olet sitten lomalla tai tutussa ympäristössä, pirauta pirssi apuun kun haluat päästä perille helposti. Lue vinkit ja viimeistele kotimaan valloitus taksilla.

Kuka heittäisi perille? Tähän ongelmaan on jokainen törmännyt, kun määränpää on kiskojen ja raiteiden ulottumattomissa eikä bussillakaan pääse – ainakaan riittävän nopeasti. Ystävät eivät ehdi aina apuun, ja reissussa vieraassa paikassa ei ole kaveria tai kummin kaimaa, jolta soittaa kyytiapua. 

Mitäpä jos tilaisit taksin? Matka rautatieasemalta majoitukseen, kaupungista festareille tai vaikka ravintolatreffeille kaupungin laidalle taittuu huolettomasti taksilla.

Taksit.fi-palvelun etuina helppous ja huolettomuus

Mikä se taksin numero olikaan? Eipä hätää, Taksit.fi-palvelu on uusi ja helppo tapa löytää omiin tarpeisiin sopiva taksikuljetus. Palvelussa on lähes tuhannen Taksiliiton jäsenyrityksen yhteystiedot – koko maan kattavasti. Kätevällä paikkakuntahaulla tilaat taksin niin Hangon hiekkarannalle kuin Enontekiön erämaahan. 

Soittaminen on yhtä helppoa kuin kaverille: Taksihaku listaa paikkakunnan taksiyrittäjät ja välitysyhtiöt, valitse sopivin ja paina Soita-nappia. Hakua voi rajata omien toiveiden mukaan: onko lemmikki lähdössä mukaan tai ehkä isompi auto kaveriporukalle. Helppoa! Kohta pirssi odottaa pihassa. 

Taksit.fi kilpailuttaa taksimatkan: varma kyyti sovittuun aikaan ja hintaan

Entä hinta, ja tuleehan taksi ajoissa? Taksimatka saattaa mietityttää, jos tarkka hinta ei ole etukäteen tiedossa. Juna- ja bussiliput ostetaan yleensä etukäteen, nyt voit vertailla ja kilpailuttaa myös taksimatkan. Taksit.fi-palvelun mainio Matkamyynti auttaa hintojen vertailussa: voit pyytää kiinteähintaisen tarjouksen tulevalle taksimatkalle.

Klikkaa itsesi Taksit.fi-sivulle, jätä tarjouspyyntö vähintään kaksi tuntia ennen matkan alkua ja odota sähköpostiin tunnin sisällä kilahtavia tarjouksia. Valitse tarjouksista mieluisin ja voit olla varma, että matkasi alkaa täsmälleen sovittuna aikana. Mikä parasta, tarjouspyynnön tekeminen ei sido mihinkään, ja matkamyynnistä etukäteen tilattu matka antaa mielenrauhan. Ei turhaa hermoilua ehditkö bussille, junalle, lennolle, tapaamiseen – minne vain, josta et halua myöhästyä. 

Vinkki: Jos tarvitset taksin yöllä tai ruuhka-aikana, tilaa se etukäteen. Myös pienillä paikkakunnilla ja maaseudulla taksi kannattaa tilata hyvissä ajoin. Varma kyyti on kiva juttu, ja kilpailuttamalla säästät rahaa.

Suomi vie ja taksi tuo

Arjessa aika on kortilla ja myös lomalla jokainen hetki on tärkeä. Eihän sitä halua tuhlata aikaa taksin numeron etsimiseen tai odotteluun taksitolpalla. Totuus kun on, ettei täällä Pohjolan perukoilla joka pitäjässä pörrää takseja kuin Manhattanilla. Siksi Taksit.fi-palvelu on lomalaisen paras kaveri, varsinkin vieraassa ympäristössä. 

Kun majoitukseen on matkaa, tapahtumaan ei tallaa hetkessä tai patikointireviiriä olisi kiva laajentaa, Taksit.fi tulee apuun. Taksihaku näyttää paikkakunnalla liikennöivät taksit. Jos reissu on tiedossa pari tuntia etukäteen, kannattaa kyyti kilpailuttaa Matkamyynnillä. Pirssillä pääsee niin meren rannalle, kansallispuistoihin kuin kaupungin kaukaisimpiin kolkkiin. 

Sitä paitsi, pirssin penkillä saat keskittyä ajamisen sijaan maisemiin. Monissa lomakohteissa parkkipaikat ovat piukassa, jolloin taksi on hermoja säästävä vaihtoehto.

Vinkki: Taksihaussa voi rajata hakua vaikkapa yrityksiin, jotka tarjoavat pyöränkuljetustelineen tai tilaa muille harrastusvälineille.