Syy numero#88

Hanko

Hangon vanha poliisitalo on nyt Hotel Bulevard – ja tribuutti suomalaiselle designille

Meren kolmesta suunnasta ympäröimässä Hangossa on herrasväki lomaillut huviloillaan jo 1800-luvun lopulla. 130 kilometriä rantaviivaa ja 30 kilometriä erilaisia hiekkarantoja houkuttelee Hankoniemelle myös perheitä, sukuja, veneilijöitä, kulinaristeja, uimamaistereita, hiekkakakkukondiittoreita ja paatuneita romantikkoja. 

Ota osasi idyllistä ja lomaile sinäkin Hangossa, viivy vaikka pitempäänkin. Parinkymmenen erilaisen huoneen ja muutaman huvilahuoneiston Hotel Bulevardissa kirjoitat vihdoin sen kässärin, josta olet pitkään haaveillut – tai nautit työelämästä muuten etänä, jos toimenkuvasi antaa myöten. Valokuitu on, ja hyvä etätyötila.

Isän ja tyttären yhteisestä haaveesta vuonna 2014 perustettu putiikkihotelli toimii Hangon entisessä poliisitalossa, joten tuurilla voit päästä yöksi putkaan. Osa huoneista on sisustettu suomalaisten designlegendojen nimikoiksi: omat huoneensa on niin Tapio Wirkkalalla kuin Nanny Stillillä, Gunnell Nymanilla, Kaj Franckilla, Birger Kaipaisella ja Erik Bruunillakin.